Balance mellem uddannelse og praktisk erfaring
– mød Magnus

Det bedste valg

Balance mellem uddannelse og praktisk erfaring

”Gennem mit praktik- og traineeforløb har jeg oplevet en god balance mellem uddannelse og praktisk erfaring. Det første år har jeg både deltaget på interne kurser i forbindelse med praktikforløbet samt påbegydt traineeuddannelsen hos FSR, som afsluttes med en større skriftlig opgave. Vi er flere fra kontoret, som læser sammen, og det er med til at skabe et stærkt sammenhold.”

”Da vi startede, var vi en blandet flok, hvor vi kom med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Jeg har selv læst Finansøkonom. Redmark har været god til at tilpasse hverdagen, udfordringer og krav efter vores forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Min uddannelsesmæssige baggrund har blandt andet betydet, at jeg har merit til at starte på HD 2. del. Selvom jeg har en Finansøkonom, giver HD en bred vifte af kompetencer, som jeg kan bruge direkte i min hverdag.”

Hurtigt kundeansvar

”Såvel i min praktikperiode som i min traineeperiode arbejder jeg rigtig meget sammen med min personlige coach, som giver mig opgaver, og hjælper mig med at administrere og prioritere min tid. Stille og roligt har jeg dog fået mere og mere ansvar samt selvstændig kundekontakt.”

”Fordi det primært er mindre kunder, giver det mig mulighed for at arbejde hele vejen rundt om kunden. Det giver mig en bred vifte af kompetencer og klæder mig godt på til det videre forløb hos Redmark.”

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close