En sikker fremtid
– mød Mads

En sikker fremtid


Karrieremessen kan være et vigtigt springbræt

”Langt inde i mit studie som finansøkonom var jeg stadig i tvivl om, hvilken retning jeg skulle gå efterfølgende. Det var faktisk først på karrieremessen, at jeg for alvor fik interessen for revisionsbranchen. Her havde jeg en inspirerende snak med HR-chefen og to trainees fra Redmark. De fortalte om hverdagen som trainee; de udfordrende arbejdsopgaver, den stejle læringskurve, det sociale fællesskab og meget mere. Her kunne jeg virkelig se mig selv, så jeg tøvede ikke med at sende min ansøgning af sted. Til samtalen blev jeg kun bekræftet i, at dette var vejen for mig, og jeg har ikke set mig tilbage siden.”

Merit for HD 1. del

”Da vi startede, var vi en blandet flok, hvor vi kom med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Jeg har selv læst Finansøkonom og Redmark har været god til at tilpasse hverdagen, udfordringer og krav efter vores forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Det at jeg er finansøkonom betyder blandt andet, at jeg har merit til at starte på HD 2. del. Selvom jeg har en Finansøkonom, giver HD en bred vifte af kompetencer, som jeg kan bruge direkte i min hverdag.”

”Jeg synes generelt, at det er yderst tiltalende at vide, at uddannelsen som revisor er lig med en meget sikker karrieremæssig fremtid. Revisorer vil altid være yderst attraktive både i branchen såvel som uden for branchen. Redmark ansætter fx 95% af deres trainees efter endt traineetid.”

Man kan mere end man tror

”Kulturen i Redmark er præget af en uformel omgangstone, hvor samarbejde og fællesskab er i fokus – det er værdier som er vigtige for mig, og som jeg især har med i bagagen fra min tid i det Jydske Dragonregiment. Her lærte jeg, at man aldrig er færdig alene før alle er færdige. Det samme fællesskab oplever jeg i høj grad hos Redmark, og vi hjælper hinanden i teamet, hvis en kollega eksempelvis har ekstra travlt. Min tid i det Jydske Dragonregiment har ligeledes gjort mig mere moden og disciplineret. Jeg har lært, at jeg kan mere end jeg tror, og det er alt sammen noget jeg kan bruge i min karriere hos Redmark.”

#RevisorDNA

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close