Action og ansvar
– mød Linette

Action og ansvar


Dynamik og videndeling i hverdagen

”Hvis man tror, at en revisor bare sidder inde på sit kontor fyldt med ringbind og med støv på skuldrene – så tager man fejl. Jeg oplever en fed kombination mellem teori og praksis, og jobbet som revisor betyder i høj grad også kontakt med mennesker. Det er utrolig rart, at der veksles mellem arbejde på kontoret og kundebesøg hos forskellige kunder.”
 
”Det er udfordrende, og jeg lærer meget hver dag. Min hverdag er præget af en stærk ledelseskultur i et uformelt miljø, hvor der ikke er langt fra trainee til partner. Jeg sidder i storrumskontor, og det giver en god dynamik og videndeling i hverdagen.”

Drevet af udvikling

”Jeg er altid på jagt efter det næste adrenalinkick. Det kan være grænseoverskridende at bestige en klatrevæg, når jeg har højdeskræk, men bagefter er det den vildeste følelse, og jeg kan mærke, at jeg skubber til mine personlige grænser. På samme måde er jeg også i min karriere drevet af udvikling. Det er vigtigt for mig, at to dage sjældent er ens, og at læringskurven er stejl. Allerede til ansættelsessamtalen blev jeg klar over, at Redmark kan give mig de karrieremæssige udforinger, jeg søger.”

Hurtigt kundeansvar

”Såvel i min praktikperiode som i min traineeperiode arbejder jeg tæt sammen med min personlige coach, som giver mig opgaver og hjælper mig med at administrere og prioritere min tid. Stille og roligt har jeg dog fået mere og mere ansvar samt selvstændig kundekontakt.”
 
”Fordi det primært er mindre kunder, giver det mig mulighed for at arbejde hele vejen rundt om kunden. Det giver mig en bred vifte af kompetencer, en god forståelse for kundes forretning og klæder mig godt på til det videre forløb hos Redmark.”

#RevisorDNA

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close