Det kan starte med en praktikplads
– mød Julie

Det kan starte med en praktikplads

”Jeg har altid vidst, at fremtiden skulle indeholde noget med både tal og mennesker. Som revisor får jeg det bedste fra begge verdener. ”

”Jeg startede min karriere i Redmark med et 3 måneders praktikforløb, som gav mig et indblik i branchen, arbejdsopgaverne og kulturen. Allerede fra den første dag følte jeg mig som en del af holdet. Uddannelsen gav mig samtidig mulighed for at arbejde med teorien i praksis, hvilket altid har været min bedste måde at tilegne mig viden på.”

Et langsigtet perspektiv

”Det var vigtigt for mig, at der fra starten var et langsigtet perspektiv med min karriere. Det betød, at mit praktikforløb blev afløst af et studiejob hos Redmark samtidig med, at jeg færdiggjorde min uddannelse på UCN for herefter at kunne starte som trainee.”

”Jeg har altid haft ambitioner både fagligt men også i forhold til min sport. Min drivkraft er hele tiden at blive bedre og udfordre mig selv. Det er uanset om jeg arbejder på kundeopgaver eller går på greenen. I hverdagen bliver jeg støttet i mine ambitioner – både af mine kollegaer og mine ledere. Det betyder også, at min læringskurve fra start har været  stejl, og min personlige og faglige udvikling er gået stærkt.”
”Alle mine kolleger er enormt dygtige. Det er alle, der arbejder i Redmark og det er udviklende, at der er så mange omkring mig, som har lyst til at støtte op om min karriere og dermed mit næste udviklingstrin.”

Min sport gør mig til en bedre revisor

”Jeg har gennem min sport været vant til at sætte ambitiøse mål og arbejde hårdt for at nå disse. Jeg er selvfølgelig også disciplineret, konkurrencemindet og målrettet. Det bruger jeg selvfølgelig også i forhold til min hverdag i Redmark. Redmark har fokus på det hele menneske og giver mig muligheden for balancen mellem arbejde og fritid uden at jeg skal gå på kompromis med min karriere. Jeg er rigtig glad for den erfaring, jeg har fået i elitesport – den gør mig til en bedre revisor.”

 

Julie har været en del af det danske landshold i 5 år. Julie spiller stadig golf på højt niveau

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close