Balance i en travl hverdag
– mød Frederikke

Jeg er klar til karrieretrappen

Dynamik og videndeling i hverdagen

”Hvis man tror, at en revisor bare sidder på et kontor fyldt med ringbind og med støv på skuldrene – så tager man fejl. Jeg oplever en fed kombination mellem teori og praksis, og jobbet som revisor betyder i høj grad også kontakt med mennesker. Det er utrolig rart, at der veksles mellem arbejde på kontoret og kundebesøg hos forskellige kunder.”

”Det er udfordrende, og jeg lærer meget hver dag. Min hverdag er præget af en stærk ledelseskultur i et uformelt miljø, hvor der ikke er langt fra trainee til partner. Jeg sidder i storrumskontor, og det giver en god dynamik og videndeling i hverdagen.”

Balance i en travl hverdag

”Revisionsbranchen er præget af, at vi har ekstra travlt i foråret. Her løber vi ofte stærkt, og der er brug for alle mand. Alligevel har Redmark en holdning til, at der skal være en sund balance mellem arbejde og fritid. Jeg arbejder rigtig mange timer i løbet af foråret, men det er sjældent på bekostning af fritid med mine venner. Det er vigtigt for mig at have balance i hverdagen, det giver mig mere energi, når jeg er på arbejde.”

Én stor familie

”Et stærkt socialt fællesskab var en vigtig parameter for mig i valget af praktik- og traineeplads. Derfor var det også meget positivt, at det allerede til ansættelsessamtalen blev tydeligt for mig, at Redmark vægter det sociale fællesskab højt. Allerede inden jeg startede hos Redmark, blev jeg inviteret med til forskellige sociale arrangementer. Det betød, at jeg hurtigt kom til at kende mange af mine kommende kollegaer, inden jeg startede.”

”Allerede fra første arbejdsdag oplevede jeg, at blive en del af et professionelt fællesskab, hvor der er plads til alle. Jeg blev hurtigt en del af det sociale fællesskab i min daglige arbejdsgruppe, lærte de andre fra kontoret at kende og etablerede hurtigt et bredt netværk på tværs af hele Redmark.”

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close