Karrierevejen

En karrierevej i revisionsbranchen er udfordrende, fleksibel og kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan sagtens gøre stop undervejs i forløbet for at fortsætte senere. Nogle vælger at gå hele vejen, hvor andre stopper efter en HD eller Cand.merc.aud. Mulighederne er mange. Karrierevejen

HD-studiet

Du påbegyndes HD-studiet, når du har gennemført det første år som trainee.

På HD 1. del udbygger du din basisviden fra HHX. HD 2. del – Regnskab og økonomistyring - er mere målrettet mod revisors hverdag, bl.a. gennem fagene eksternt regnskab, økonomistyring og skatteret.

HD

HD studiet er et 4-årigt deltidsstudie, der foregår på universitetet/handelshøjskolen. Studiet foregår 2 aftener om ugen og følges sideløbende med ansættelsen hos Redmark.

De første 2 år af studiet er en erhvervsøkonomisk grunduddannelse med fag som erhvervsøkonomi, erhvervsret, statistik m.m.

De følgende 2 år er et specialstudie med fag som regnskab, skat og økonomistyring og er meget målrettet imod en lederstilling blandt andet indenfor revisorbranchen.

Cand.merc.aud

Der er tale om et 3-årigt studie på deltid på enten universitetet eller handelshøjskolen. Undervisningen foregår i dagtimerne og er således en del af arbejdstiden hos Redmark.

Undervisningen, der tager ca. 1-2 dage ugentligt, er direkte målrettet imod de arbejdsopgaver revisor har i sit daglige arbejde. Der er tale om skat, revision, regnskab m.m.

Herudover er der en række valgfag indenfor specialområder.

SR - Akademiet

På SR-akademiet skal revisormedarbejderen forberedes til eksamen som statsautoriseret revisor. SR-akademiet er et 2-årigt studie. Studiet består af 4 moduler af en uges varighed.

#RevisorDNA

Kontaktpersoner

Marlene Krogh
Aalborg

Marlene Krogh

HR Chef +45 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close