Fremtidsmuligheder

Hos Redmark får du en uddannelse der er eftertragtet i det danske erhvervsliv, uanset om du stopper din teoretiske uddannelse efter HD, cand.merc.aud eller SR-akademiet. Fremtidsmuligheder

Specialistfunktioner

Ud over uddannelsesforløbet fra trainee til statsautoriseret revisor, vil der være mulighed for at indgå i specialistfunktioner hos Redmark, f.eks. indenfor IT, skat og moms. Derudover kan du specialisere dig indenfor revision og regnskabsvæsen eller indenfor specifikke brancher.

Overflytning

Når du er ansat hos Redmark vil der være mulighed for, efter dit ønske, at blive overflyttet til en af firmaets andre afdelinger. Hvis du har ønske om at komme til udlandet, kan dette være en mulighed gennem Redmarks deltagelse i det internationale samarbejde MGI.

Som nævnt tidligere vil du få et spændende arbejde i løbet af din karriere som revisor. Der vil være mulighed for at stoppe den teoretiske uddannelse i løbet af perioden og stadigvæk bibeholde dine spændende arbejdsopgaver hos Redmark eller i erhvervslivet i øvrigt.

Hvad nu?

Har du været til samtale hos Redmark, har du forhåbentlig dannet dig et godt indtryk. Vi vil indenfor ganske kort tid kontakte dig, forhåbentlig med tilbud om et fremtidigt samarbejde.

Har du ikke været til samtale hos Redmark, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kom og besøg os

Har du lyst til at tage dine forældre eller venner med på besøg, så de kan få et indtryk af Redmark som arbejdsplads, er I meget velkomne.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet, uddannelsen, Redmark som arbejdsplads eller andet, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til os.

#RevisorDNA

Kontaktpersoner

Marlene Krogh
Aalborg

Marlene Krogh

HR Chef +45 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close