Din karriere

Vi slipper ambitionerne løs


Der er ikke kun én vej til målet

En karrierevej i revisionsbranchen er udfordrende, fleksibel og kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan sagtens gøre stop undervejs i forløbet for at fortsætte senere.

Nogle vælger at gå hele den teoretiske vej til statsautoriseret revisor. Andre vælger at specialisere sig, mens andre igen vælger generalistvejen og dermed bredden i deres kompetencer. Mulighederne er mange, men du vælger først din karrierevej, når du har gennemført HD uddannelsen, som er Redmarks basisuddannelse.

Dit karriereforløb

Dit karriereforløb hos Redmark kan begynde med en praktikplads, hvorefter du fortsætter som studentermedhjælper og senere trainee. Du kan også begynde direkte med den 2-årige traineeuddannelse, som er en målrettet uddannelse, der giver dig udfordringer og selvstændigt ansvar. Under uddannelsen vil du følge det interne traineeforløb samt FSR’s traineeuddannelse. Vi stiller store krav til vores trainees. Ud over fuldtidsarbejde samt deltagelse i vores interne traineeforløb påbegynder du også HD-studiet.

Udvikling med ambitioner

Vi udarbejder en individuel uddannelsesplan, som følger dig – først gennem din praktiktid og efterfølgende i din traineeperiode. Formålet med uddannelsesplanen er at sikre, at der skabes det mest optimale samspil mellem såvel din teoretiske som din praktiske uddannelse. Vi følger løbende op på uddannelsesplanen, så vi ved, at du udvikler dig i den rigtige retning.

En hverdag med udfordringer

Som praktikant og trainee hos Redmark kommer du til at arbejde med bogføring, regnskabsudarbejdelse, moms og skat, revision, virksomhedsøkonomi og en lang række forskellige opgaver inden for revisionsfaget. Arbejdet omfatter både opgaver på kontoret og hos kunder. Det er vigtigt, at du kan lide at have kundekontakt, da en stor del af hverdagen foregår i samarbejde med vores kunder. Nogle opgaver kræver længere kundebesøg over flere dage, mens andre kunder og opgaver blot kræver et besøg af kortere varighed eller kan klares fra kontoret. Som trainee kommer du til at rådgive en bred vifte af kunder, hvilket giver en stor berøringsflade med alle typer virksomheder.

Revisionsbranchen kan i nogle perioder være travl, og der er altid ekstra opgaver til dem, der gerne vil arbejde over, men mængden af overarbejde har du til en vis grad selv indflydelse på.

#RevisorDNA

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close