Din hverdag
– mød Alexander

Mød Alexander
 

Den første tid

”Den første tid hos Redmark bød på introduktionskurser med de øvrige trainees. Kurserne gav selvfølgelig et stort fagligt udbyttet, men de var også med til at skabe et stærkt socialt fællesskab med de andre trainees på tværs af Redmark. Det betyder meget, at man kommer godt fra start og lærer de andre trainees at kende.”

En hverdag med udfordringer

”Det er vigtigt for mig, at jeg bliver udfordret hver eneste dag. Jeg vil udvikle mig både fagligt og personligt. Redmark er præget af et uformelt og åbent arbejdsmiljø, som gør at jeg ikke er bange for at prøve mig selv af eller tage imod ansvar. Det er med til at styrke min selvtillid og mit gå-på-mod overfor nye udfordringer, og dem er der rigeligt af, når man viser, at man vil.”

En ambitiøs karriereplan

”Man siger, at man ikke kan spå om fremtiden. Det er måske rigtigt, men hos Redmark kan jeg se mig selv i fremtiden. Vi blev allerede første dag præsenteret for vores personlige uddannelsesplan. Uddannelsesplanen har sat min faglige- og personlige udvikling i system, og giver mig et overblik over min udvikling og de udviklingskrav, som Redmark har til mig. Baren er sat højt, og der bliver investeret meget tid i, at jeg som trainee lykkes med mine delmål. Uddannelsesplanen sikrer, at jeg hele tiden bliver udfordret til at yde mit bedste, samtidig er den en investering i min fremtid”

”Man siger, at man ikke kan spå om fremtiden. Det er måske rigtigt, men hos Redmark kan jeg se mig selv i fremtiden”

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close