Det siger medarbejderne

Det siger medarbejderne

Om arbejdsopgaverne

"Jeg er utrolig glad for at arbejde hos Redmark. Mine arbejdsopgaver er spændende, varierende og udfordrende. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, og der er meget videndeling kollegaerne i mellem. Man får tildelt et ansvar, som er passende til det faglige niveau, som man befinder sig på. Vi har vores egen skatte- og IT-afdeling, således vi kan trække på deres kompetencer, og dermed give klienten den mest optimale rådgivning. Der er desuden rigtig gode karrieremuligheder."

Om traineeforløbet

"En traineeplads hos Redmark byder på udfordringer, spændende og varierende opgaver samt et godt fællesskab. Som trainee hos Redmark er der sjældent et kedeligt øjeblik. Udfordringerne er mange, og du får hurtigt tildelt et ansvar. På kort tid har både min personlighed og faglighed udviklet sig. En udvikling som jeg har kunnet følge gennem de personligt tilrettelagte traineesamtaler. Jeg har fået et uddannelsesforløb, der er tilpasset efter mine behov og ønsker, en flok gode kolleger og ikke mindst en praktisk og teoretisk uddannelse på et højt fagligt niveau."

Om det sociale

"Redmark er efter min mening en meget attraktiv arbejdsplads, og dette skyldes flere forskellige faktorer. En af disse er det sociale miljø blandt de ansatte. På såvel arbejdspladsen som udenfor arbejdet er der et rigtig godt socialt sammenhold, og jeg mener, at dette er meget vigtigt. Et godt socialt miljø er helt nødvendigt, hvis man skal være glad for at gå på arbejde, og det er mit klare indtryk, at man hos Redmark gør meget for det sociale sammenhold."

Om min hverdag

"Min hverdag er aldrig ens. Derfor er det altid spændende at komme på arbejde og få lov til at arbejde med det jeg brænder for. At man er omgivet af søde kollegaer gør jo at ens arbejdsdag på kontoret altid er en fornøjelse."

Om arbejdsmiljøet

"Redmark er præget af et uformelt og åbent arbejdsmiljø, som gør at man ikke er bange for at prøve ting af eller tage imod ansvar. Det er med til at styrke ens selvtillid og gå-på-mod overfor nye udfordringer, og dem er der rigeligt af, når man viser mod på det."

Om fremtiden

"Man siger, man ikke kan spå om fremtiden. Det er måske rigtigt, men hos Redmark kan man nu godt se sig selv i fremtiden. Allerede fra dag 1 får man en uddannelsesplan, så ens fremtid er i trygge rammer hos Redmark."

#RevisorDNA

Kontaktpersoner

Marlene Krogh
Aalborg

Marlene Krogh

HR Chef +45 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close