Trainee hos
Redmark

Har du Revisor DNA?

Hos Redmark starter hvert år primo januar ca. 20 praktikanter på vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Praktikanterne fortsætter som trainees med opstart den 1. september.

Hvis du ønsker at blive en del af Redmarks praktikhold 2023 og efterfølgende påbegynde én af branchens bedste traineeuddannelser, så hører vi gerne fra dig. Processen er i fuld gang, og vi indkalder løbende til samtaler.

Din ansøgning
Du kan søge stillingen som praktikant hos Redmark her, hvor du kan uploade din ansøgning, dit CV og relevante karakterudskrifter.

Læs mere om vores trainee- og praktikforløb her >>

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close