Har du Revisor DNA?

Hvert år pr. 1. september ansætter Redmark i gennemsnit 15 trainees til vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Har du Revisor DNA?

Hvert år pr. 1. september ansætter Redmark i gennemsnit 15 trainees til vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København.

Hvis du ønsker at blive en del af Redmarks traineehold 2018 og påbegynde én af branchens bedste traineeuddannelser, så vil vi gerne høre fra dig, via vores online rekrutteringssystem her, hvor du kan uploade din ansøgning, dit CV og relevante karakterudskrifter.

Vær opmærksom på, at vi forventer, at du har bestået hhx, finansøkonom- eller tilsvarende uddannelse senest sommeren 2018. Hold dig opdateret her på siden eller på Instagram #RevisorDNA

Læs mere om vores traineeforløb her >>

 

Kontaktpersoner

Marlene Krogh
Aalborg

Marlene Krogh

HR Chef +45 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close