Din karriere

Din karriere


Udvikling med ambitioner

Vi udarbejder en individuel uddannelsesplan, som følger dig gennem de første to år. Formålet er at sikre, at der skabes det mest optimale samspil mellem såvel din teoretiske uddannelse som din praktiske uddannelse. Vi følger løbende op på uddannelsesplanen, så vi ved, at du udvikler dig i den rigtige retning.

En hverdag med udfordringer

Under uddannelsen vil du som revisortrainee hos Redmark arbejde med bogføring, regnskabsudarbejdelse, moms og skat, revision, virksomhedsøkonomi og en lang række forskellige opgaver inden for revisionsfaget. Arbejdet omfatter både opgaver på kontoret og hos kunder. Du kommer til at rådgive en bred vifte af kunder, hvilket giver en stor berøringsflade med alle typer virksomheder.

En vigtig sparringspartner

Allerede fra din første arbejdsdag bliver du tilknyttet en coach, som vil sikre, at du kommer godt fra start. Din coach har stadig fingeren på pulsen i forhold til, hvordan det er at være trainee. Desuden vil din coach dele ud af sin erfaring og viden samt støtte dig gennem de første 2 år.

Din coach vil fungere som din faglige og sociale sparringspartner de første år. Vi lægger vægt på, at der er et match mellem dig og din coach. Derfor tester vi tidligt i forløbet jeres læringsstile, hvilket er med til at sikre din udvikling, og at I spiller hinanden gode i hverdagen.

Der er ikke kun én vej til målet. Din karriere kan udvikle sig i mange retninger

En karrierevej i revisionsbranchen er udfordrende, fleksibel og kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan sagtens gøre stop undervejs i forløbet for at fortsætte senere. Nogle vælger at gå den teoretiske vej til statsautoriseret revisor. Andre vælger at specialisere sig, mens andre igen vælger generalist vejen og dermed bredden i deres kompetencer. Mulighederne er mange, men du vælger først din karrierevej, når du har gennemført Redmarks basis uddannelse.

Dit karriereforløb

Dit karriereforløb hos Redmark begynder med en 2-årig traineeuddannelse, som er en målrettet uddannelse, der giver dig udfordringer og individuelt ansvar. Under uddannelsen vil du følge interne kurser samt FSR’s traineeuddannelse.  Vi stiller store krav til vores trainees. Ud over fuldtidsarbejde samt deltagelse i vores interne kursusforløb påbegynder du også HD-studiet.

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close