Praktikant
hos Redmark

Praktikant hos Redmark
 

Fra praktikant til trainee

Er du i gang med en uddannelse som finansøkonom, financial controller eller finansbachelor, så kan du kickstarte din karriere med et praktikforløb hos Redmark.

Et praktikforløb hos Redmark er ofte det første skridt til en traineeplads og dermed påbegyndelse af en af branchens bedste traineeuddannelser. I perioden efter afslutning af din praktik og inden opstart af dit trainee-
forløb, giver vi dig muligheden for at fortsætte i et lønnet studiejob.

Der er mange veje til en traineeplads

Vi tilbyder praktikpladser til et nyt hold af studerende i perioden januar til marts/april.

95% af vores praktikanter fortsætter som trainees efter endt praktikforløb. Mange arbejder som studentmedhjælper i den mellemliggende periode fra april til september. På den måde er du fortsat en del af Redmark frem mod traineestart.

Et praktikforløb med ambitioner

Vi har allerede fra din første mødedag ambitioner på dine vegne. Som praktikant bliver du hurtigt en del af Redmark. Du får praktisk erfaring i en travl hverdag, hvor du lærer at omsætte studiets teori til praksis. Vi har sat mål for din læring i praktikperioden gennem en uddannelsesplan, som skal sikre, at du er så godt klædt på som muligt, når du fortsætter som trainee.

En god start

Du starter dit praktikforløb med et 3-dages introforløb, hvor du sammen med de andre praktikanter bliver introduceret til Redmarks systemer, processer og kultur.

Du får en coach i hverdagen, som følger dig tæt de første 3 år.

Da du skal igennem et langt læringsforløb, vil du og din coach allerede fra starten blive testet i jeres læringsstile og hvordan, I samarbejder bedst.

Hvad får jeg i løn?

Vi sætter pris på din indsats, og derfor honoreres du med en erkendtlighed på kr. 3.000 om måneden i din praktikperiode.

Praktikant hos Redmark

Alle praktikpladser med opstart 2022 er besat. Ønsker du at komme i betragtning til en af vores eftertragtede praktikpladser 2023, så hold dig opdateret her på siden. Ansættelsesprocesessen løber fra april til juni 2022.

Læs mere om vores trainee- og praktikforløb her >>

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 225 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close