Vil du vide mere

Hos Redmark ved vi, at medarbejderne er nøglen til vores succes. Vil du vide mere

Vi har fokus på dig

Et af vores strategiske mål hos Redmark er at være et af Danmarks mest attraktive revisionsfirmaer, at opnå ansættelse i. Det gælder både for revisorer, administrativt personale samt øvrige personalegrupper.

Hos Redmark ved vi, at medarbejderne er nøglen til vores succes. Deres viden og kompetencer er omdrejningspunktet for forretningen Redmark. Deres evne til at forstå og tilgodese kundernes behov er helt afgørende for Redmarks fortsatte vækst. Vi arbejder derfor hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads for de medarbejdere, som skal løfte såvel vores nuværende som kommende forretning.

Vil du vide mere – kontakt HR

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Redmark, eller hvis du ønsker at kende mere til dine job- og karrieremuligheder hos os, hører vi gerne fra dig.

Kontaktpersoner

Marlene Krogh
Aalborg

Marlene Krogh

HR Chef +45 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close