Synlig og åben
ledelse

Synlig og åben ledelse

I Redmark har vi en flad organisationsstruktur. I vores tilgang til ledelse ønsker vi at gå foran. Gennem god ledelse ønsker vi at stimulere vores medarbejdere til at tage ansvar, engagere sig, samarbejde og tage initiativ. I Redmark tror vi på, at involvering og synlighed giver engagement og arbejdsglæde.

Det betyder, at vores partnere og øverste ledelse er synlige og tilgængelige i hverdagen. Vores åbne kontormiljøer fordrer samtidig en synlig og åben ledelse. Vi arbejder i teams, hvilket gør det muligt hurtigt og nemt at hjælpe og sparre med hinanden både fagligt og personligt.

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close