Tal, tandlæger
og triathlon

Mød Tim


Nogle gange er den lige vej ikke den rigtige vej

"Jeg har altid interesseret mig for tal, og derfor var det også helt naturligt for mig at starte med at læse en bachelor i datalogi og matematik. Dog savnede jeg en mere direkte kontakt med mennesker, når der skulle udføres konkrete opgaver, og derfor startede jeg i 2005 som elev i et mindre revisionsfirma. Jeg blev hurtigt bekræftet i, at jeg var kommet på den rigtige hylde. I 2007 kom jeg til Redmark, hvor jeg har læst HD, CMA og sidst fået min autorisation som statsautoriseret revisor."

Redmark satser på fremtiden – også min

"Specialisering har været vejen frem for mig, og derfor har jeg også i dag et speciale inden for læger og tandlæger. Jeg brænder for rådgivning og det at skabe værdi for kunderne. Det motiverer mig at gøre en forskel for kunderne."

"Jeg har altid taget ansvar for min egen karriere. Det har jeg gjort ved at gøre brug af de mange muligheder, der er for at udvikle mine kompetencer og opbygge værdifuld ny viden. Redmark har givet mig muligheden, skabt rammerne og vigtigst af alt, har de troet på mig hele vejen."

"Gennem hele mit uddannelsesforløb har partnerne i organisationen hjulpet mig med at træffe karrierevalget på det rigtige tidspunkt. Det medfører, at jeg er startet mine uddannelsesforløb, så de både er tilpasset min faglige udvikling og mit øvrige liv."

"Som statsautoriseret revisor er der fortsat en forventning om, at jeg konstant udvikler mig, hvilket er med til at give mig både faglige og personlige udfordringer i hverdagen."

Aktiv fritid med triathlon og Ironman

"I min fritid er jeg aktiv og dyrker triathlon. En hård træningsweekend giver et langt bedre overskud i hverdagen, og hos Redmark er der både fokus på og plads til work-life balance."

Der er ikke kun en vej til målet

"Jeg har lært, at der ikke kun er én vej til målet. Ens karriere kan udvikle sig i mange retninger, og der er mulighed for at skifte karrierespor undervejs. Det er min karriere et godt bevis på."

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close