Morgendukkert,
moms og mening

Mød Søren

En faglig nørd som brænder for samarbejde

Jeg er uddannet cand.merc.jur. ved Aalborg Universitet tilbage i 1992 og har arbejdet i både Erhvervsministeriet og i Skatteministeriet, inden jeg blev ansat hos et af Danmarks største revisionshuse, som jeg var ved i 15 år. I 2013 skiftede jeg til Redmark, hvor jeg har været med til at opbygge moms afdelingen. 

Min drivkraft i hverdagen er det faglige og nørderiet. Det er det, jeg brænder for – slet og ret. Den faglige rådgivning er i højsædet, og jeg brænder for at levere gode løsninger til kunderne. Det gælder uanset, om det er interne eller eksterne kunder. I dagligdagen har jeg også fokus på min udvikling, hvilket for eksempel kan ses ved, at jeg holder mig opdateret på andre områder end dem, kunderne efterspørger her og nu. Det betyder, at jeg hele tiden udvikler mig til gavn for Redmark, mine kollegaer og kunderne.

Samarbejde på tværs af fagområder og ekspertiser

Det er vigtigt for mig, at vi lytter til vores kunders behov og udfordringer, forstår deres forretning og leverer løsninger af høj værdi og kvalitet. I Redmark samarbejder vi på tværs af fagområder og ekspertiser, så vi altid kan sammensætte det stærkeste hold. Det bidrager også til, at min egen udvikling og faglige stolthed er i top.

Balance

Hos Redmark arbejder vi hårdt, men der er samtidig plads til at have en familie og et liv ved siden af sit arbejde, hvilket betyder meget for mig. For jeg ønsker både at have et spændende arbejdsliv samtidig med, at jeg vil have tid til min familie.

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close