Udfordringer
ad libitum

Mød Rasmus


Redmark giver mig de rette forudsætninger

"Redmark giver mig de rette forudsætninger for min udvikling. Jeg har tidligere arbejdet i en anden revisionsvirksomhed, så jeg ved på baggrund af egne erfaringer, at Redmark gør det bedre. Det kræver noget, at være ansat hos Redmark, men jeg får også meget igen. Hårdt arbejde betaler sig, og jeg trives rigtig godt i en organisation, hvor vi har gensidige forventninger til hinanden. Der stilles krav til mig, men hermed kommer også ansvar, tillid og indflydelse. Derfor er udviklingsmulighederne hos Redmark bedre."

Høje ambitioner

"Mine ambitioner for fremtiden er høje. Jeg motiveres af en stejl læringskurve og en tydelig karrierevej. Derfor var det også naturligt, at jeg i 2019 påbegyndte cand.merc.aud-studiet: Jeg har aldrig været i tvivl om, at det var den vej jeg skulle. Min karrieredrøm har altid været at blive statsautoriseret revisor, og det er det, jeg stræber efter hver eneste dag. Jeg sigter hele tiden mod målet, og har altid sat baren højt."

Drevet af udfordringer og ansvar

"Udfordringer og ansvar er min ultimative drivkraft i hverdagen. Derfor er det også vigtigt for mig, at have min egen kundeportefølje, hvor jeg har det primære ansvar for mine egne kunder. Det betyder meget for mig, at jeg også har en forståelse for menneskerne bag forretningerne, og jeg arbejder hver dag på at gøre en forskel for mine kunder og deres forretning - det er det, der driver mig. Det handler ikke kun om tal og regnskaber, men også om relationer og rådgivning."

Udvikling i hverdagen

"Udvikling i Redmark er aldrig noget, der slutter. Uddannelse og udvikling er en livslang proces. Der er altid mere at lære og altid nyt at udvikle."

"Vi har alle en forpligtigelse til at bidrage til andres udvikling. Det gør jeg både som underviser og traineeansvarlig. Jeg kan spejle mig i den måde, som jeg selv bliver ledet på i min opgave som traineeansvarlig, og jeg forsøger hver dag at udfordre min trainee. Jeg kan mærke, at han, ligesom jeg selv, tager imod det og udvikler sig af det. Det er med til at gøre min hverdag mere dynamisk, og det motiverer mig at kunne bidrage til andres udvikling og have et ansvar for, at det lykkes."

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close