Nyuddannet statsautoriseret
revisor med ambitioner

Mød Pernille

Ansat hos flere store revisionsvirksomheder

Jeg startede som revisortrainee i 2004, og jeg har siden arbejdet ved flere af de store revisionsvirksomheder. I 2010 blev jeg ansat hos en international organisation, hvor jeg var ansvarlig for deres revisionsområde, og jeg rejste rundt i hele Europa for at undervise. Efterfølgende var jeg i fem år ansat hos Styrelsen i Sekretariatet for revisortilsyn, indtil jeg i starten af 2017 kom til Redmark.

God opbakning til SR-forløbet

Da jeg blev ansat hos Redmark, var jeg i gang med SR-uddannelsen, som jeg bestod i november 2017. Under SR-uddannelsen har Redmark støttet op om forløbet og min udvikling. Jeg blev tilknyttet en af de yngre SR’ere, som har været min coach hele forløbet igennem, hvilket har været en stor hjælp.

Der er ingen tvivl om, at Redmark har bakket 110 % op om SR-forløbet og mine ambitioner om at gå hele vejen, og de har skræddersyet et forløb med en fast struktur, som har været guld værd i forbindelse med at opnå det endelige beståede resultat til SR-eksamen.

Som en del af forløbet har alle SR-studerende på Redmarks kontorer, forud for den skriftlige eksamen, eksempelvis været igennem et internt forløb, hvor de andre SR’ere på deres respektive kontorer bød ind med deres ekspertise på vores eksamensopgaver. Redmarks store opbakning til SR-forløbet ser jeg som en af årsagerne til, at virksomheden hvert år opnår en høj beståelsesprocent til SR-eksamen.

Højt ambitionsniveau med plads til både privatliv og karriere

Som person er jeg kendetegnet ved at have et højt ambitionsniveau, og jeg har aldrig været i tvivl om, at Redmark er mindst ligeså dedikeret for at indfri mine ambitioner, som jeg selv er. Selvom jeg ikke ønsker at gå på kompromis med mit faglige niveau, har jeg altid ønsket at arbejde et sted, hvor der også er plads til private aftaler. En god balance mellem privatliv og karriere var derfor en af årsagerne til, at jeg valgte Redmark fremfor et andet revisionsfirma. Den gode balance gør, at jeg foruden en karriere fortsat har tid til blandt andet at træne og besøge sommerhuset ved Isefjorden/Lammefjorden.

Hverdag med personaleansvar

Faglig ledelse og personale ledelse driver mig i hverdagen. Jeg motiveres af at se andre vokse og blive bedre, og derfor er feedback det, der kendetegner min ledelsesstil. For at skabe et læringsmiljø er det afgørende, at alle ved, hvorfor vi gør, som vi gør, og dertil mener jeg, at feedback er vejen frem.

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close