Benzin i blodet

Mød Mikkel

Revisor med forkærlighed for biler og motorsport

Jeg tog den direkte vej fra HHX til revisortrainee hos Redmark. Under min traineeuddannelse påbegyndte jeg HD studiet, som jeg færdiggjorde i sommers. Efterfølgende startede jeg med det samme på cand.merc.aud. studiet.

Selvom jeg løbende har haft studie ved siden af arbejdet som revisor, er der hos Redmark også plads til fritid, hvilket jeg sætter meget pris på. Det giver mig mulighed for at rejse rundt i Europa og dyrke min store passion for biler, motorsport og driftingkonkurrencer.

Drives af kundekontakt

I min hverdag som revisor er det kundekontakten og ikke mindst relationerne til kunderne, der driver mig. Det store tillidsbånd mellem revisor og kunde og det at gøre en forskel for kunderne er to ting, jeg oplever som værende meget motiverende.

Hos Redmark har jeg hele vejen igennem fået opgaver, der har matchet mit uddannelsesniveau, og fra dag ét har jeg haft selvstændigt kundeansvar. Det har bekræftet mig i, at det især er kundekontakten og rådgivningsdelen, jeg brænder for.

Indflydelse på egen opgaveløsning

Frihed under ansvar er en af de ting, jeg finder særlig motiverende i min dagligdag. Jeg har indflydelse på egen opgaveløsning og fordeling af opgaverne, såvel som jeg har fagligt ansvar for yngre medarbejdere.

Social arbejdsplads med gode venskaber

Det sociale miljø vægtes utrolig højt hos Redmark. Her er vi ikke blot kollegaer, men også gode venner uden for arbejdstiden. Det skyldes i høj grad, at Redmark arrangerer mange sociale aktiviteter, som der er stor opbakning til.

Drømmen om en rådgivende revisor med mere ansvar

Min ambition for fremtiden er at blive en rådgivende revisor med mere ansvar. Desuden er jeg med i Ejendomsgruppen, da ejendomme er et af de emner, der især fanger min interesse. Af den årsag kan jeg på sigt sagtens se mig selv vælge en karriere som specialist.

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close