Løbesko og
lovsamlinger

Mød Jonas

Luftforandring gav tid til eftertanke

Efter traineeforløb samt HD 1. og 2. del, trængte jeg til luftforandring. Det var ikke, fordi jeg ikke var glad for Redmark, jeg var blot nået til et punkt, hvor der skulle ske noget nyt. Jeg prøvede derfor mine kræfter i et andet revisionsfirma, hvor jeg fandt ud af, at mit behov ikke var et andet firma, men snarere nogle helt andre arbejdsopgaver. Efter mange overvejelser kom jeg frem til, at min interesse for at arbejde med skat var værd at undersøge nærmere, og derfor søgte jeg tilbage til Redmark, hvor døren til skatteafdelingen åbnede sig.

Drevet af nysgerrighed

Jeg har altid været drevet af min nysgerrighed. Jeg vidste ikke med sikkerhed, om skatteafdelingen var det rette sted for mig, men jeg kunne ikke se bort fra min nysgerrighed for at undersøge det. Jeg havde et ønske, om at undersøge forskellige områder inden for skat, og jeg vurderede, at Redmark kunne give mig de muligheder.  

Basisforståelse og specialisering

I skatteafdelingen har jeg mulighed for at komme i berøring med mange forskellige arbejdsområder inden for skatteretten. For mig er det vigtigt, at jeg får lov til at prøve noget forskelligt og dermed få en god basisforståelse, inden jeg beslutter mig for hvilket område, som jeg ønsker at specialisere mig i.  

Mulighed for at nørde med tingene

Generalister ved lidt om rigtig meget, men en specialist ved rigtig meget om et bestemt emne. Derfor havde jeg et ønske om at specialisere mig inden for skatteretten. På et senere tidspunkt skal jeg ind-
snævre mit område yderligere og dermed dygtiggøre mig inden for et bestemt emne. I skatteafdelingen har jeg mulighed for at nørde med tingene.
Jeg er drevet af at blive så dygtig som overhovedet muligt. Så dygtig, at man kan vække mig klokken 4 om morgenen, hvor jeg bare kan spytte svarene ud. Min motivation er hele tiden at blive bedre og opnå følelsen af, at jeg hver dag bliver klogere. Hos Redmark kan jeg få de udfordringer, som jeg søger, og i min afdeling har jeg gode kollegaere, der hver dag kan bidrage til min udvikling.

Frihed, fleksibilitet og solidt fagligt miljø

Redmark har et solidt fagligt miljø, men der er samtidig plads til at have et liv ved siden af. Der stilles krav, men de er aldrig urimelige, og til gengæld får man stor fleksibilitet. Der er balance mellem arbejde og fritid. Det betyder, at jeg selv kan planlægge min hverdag, hvormed jeg har mulighed for at snøre løbeskoene, når det passer mig. I en hverdag med lovsamlinger og meget stillesiddende arbejde, er det vigtigt for mig at kunne koble af med en lang løbetur. Den bedste følelse, når jeg rammer puden om aftenen, er, at jeg ikke kun er træt i hovedet, men også har brugt min krop fysisk.

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close