Revisor DNA
i blodet

Mød Jacob

En aha-oplevelse

Jeg har næsten altid vidst, at jeg skulle arbejde med tal. Man kan vel sige, at jeg har revisor DNA i blodet, da både min far og farfar har været revisorer.

Kombinationen mellem teori og praksis er det helt rigtige for mig. Jeg ville aldrig få ligeså meget ud af et fuldtidsstudie på universitetet, som jeg får ud af at kombinere HD med en udfordrende hverdag hos Redmark. For mig er det motiverende at få en aha-oplevelse på kontoret, hvor jeg pludselig kan gøre brug af noget af det, jeg lærer på HD studiet. Selvfølgelig skal man være forberedt på, at det kan være hårdt både at læse og arbejde fuldtid ved siden af. Hos Redmark oplever jeg dog, at der er et ekstra fokus på work-life balance, og det er fx velset, at jeg bruger tid på min uddannelse. Redmark tager min udvikling seriøst, og jeg er aldrig blevet bedt om at prioritere arbejde frem for en vigtig forelæsning.

Rådgivning der gør en forskel

Allerede efter det første år af min traineetid blev jeg tilbudt at arbejde mere specialiseret med pensionsanalyser, hvilket jeg selvfølgelig takkede ja til. Det betyder, at jeg i dag arbejder rigtig meget med pensionsanalyser, og jeg refererer direkte til partneren i mit team. Det giver mig naturligvis en række faglige kompetencer inden for pensionsanalyse og rådgivning, og det har i høj grad også bidraget til at modne mig personligt.

Til dagligt er jeg ansvarlig for kontakten til vores leverandører og samarbejdspartnere, og jeg har blandt andet været drivkraften bag videreudviklingen af vores nuværende pensionsprogram. Jeg deltager på kundemøder og rådgiver kunden på baggrund af vores analyser.

Gennem min specialisering er jeg blevet bevidst om, at det er rådgivningsarbejdet, jeg brænder for. Det er her, jeg virkelig kan gøre en forskel for kunden, hvilket er det, der driver mig i hverdagen.

Måske er der andre veje end cand.merc.aud.?

Min ambition for fremtiden er at arbejde mere med rådgivning inden for kundetypen. Jeg har kunder, som jeg har arbejdet med de sidste 2-3 år, og jeg kan mærke, at jeg nu for alvor kan begynde at gøre en forskel for dem. Det skyldes, at jeg kender deres forretning og kan vejlede og rådgive på den baggrund. Min ambition for fremtiden er derfor ikke nødvendigvis den klassiske vej som cand.merc.aud.. Eksempelvis kan jeg sagtens forestille mig at læse Organisation og Strategi i stedet. Tiden må vise, hvilken vej jeg ønsker at gå. Heldigvis er det meste muligt hos Redmark.

En uformel omgangstone

Jeg kan tydeligt huske, hvilke tanker jeg havde inden min første arbejdsdag hos Redmark. Mit første rigtige job i et fint revisionshus med velpolerede sko og nystrøgede skjorter. Hvordan ville kulturen være, og var der en forventning om, at jeg skulle stå skoleret på min chefs kontor?

Jeg blev dog hurtigt klogere. Kulturen på kontoret er præget af en uformel omgangstone med en flad organisationsstruktur. Min nærmeste chef er Partner, og vi arbejder tæt sammen i hverdagen. Hans dør er altid åben, og jeg har aldrig stået skoleret på hans kontor.

Vi har en social vinderkultur, hvor vi hjælper hinanden. Vi arbejder i storrumskontorer, hvor der er plads til dialog og sparring på tværs af alle uddannelsesniveauer.

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close