Høje ambitioner

Mød Jacob

 

En stor elefant i mange små bidder

”Lige siden handelsskolen har jeg vidst, at jeg ønskede at gå revisorvejen. Jeg skulle spise elefanten i mange små bidder, men jeg har hele tiden haft en ambition om at blive statsautoriseret revisor.”

”Revisordrømmen gik i opfyldelse, da jeg startede som trainee hos Redmark umiddelbart efter færdiggørelsen af HHX. Efter det første år som trainee påbegyndte jeg HD- studiet, som jeg færdiggjorde på 4 år. Herefter gik jeg direkte i gang med cand.merc.aud., som jeg afsluttede i efteråret 2018. Det er fortsat min ambition at læse til statsautoriseret revisor. Jeg har høje ambitioner, og det er der plads til hos Redmark.”

Sulten efter mere

”Udover at jeg har knoklet på mine studier, har jeg også haft høje ambitioner for min personlige og faglige udvikling på kontoret. Jeg er hele tiden sulten efter nye udfordringer, og Redmark har sat nogle rammer, der har gjort, at jeg, siden jeg trådte ind ad døren den første dag, har haft muligheden for og lysten til at investere i min egen fremtid og karriere.”

”Redmark har givet mig diversiteten og alsidigheden i mine kompetencer. Jeg har været all-round og fået lov til at arbejde med mange forskellige kundetyper. Det betyder blandt andet, at jeg har opbygget en bredde i mine kompetencer, der gør det lettere for mig at specialisere mig yderligere inden for blandt andet revision, som er et af de områder, jeg brænder allermest for.”

Tag det – hvis du vil ha’ det

”Redmarks organisering betyder, at hvis man beder om udfordringer og ansvar og viser viljen samt engagementet til at gå forrest, så får man lov. Det har blandt andet betydet, at jeg allerede for flere år siden fik mit første lederjob som traineeansvarlig. Fagligt har jobbet naturligvis givet mig en række kompetencer i forhold til kommunikation og ledelse. Samtidig har rollen som traineeansvarlig også været medvirkende til at udvikle mig personligt. Det er både motiverende og bekræftende, når man ser, at ens trainee lykkes og er en succes i organisationen. Det har uden tvivl givet mig blod på tanden til at påtage mig en lederrolle i fremtiden. Jeg har nu taget mit næste ledelsesmæssige skridt som manager, hvor jeg har ansvaret for en gruppe medarbejdere. Desuden er jeg startet op påRedmarks managerforløb, som er en 2 årig lederuddannelse.”

Du kommer ikke sovende til målet

”Selvfølgelig har jeg investeret mange timer i lange arbejdsdage og til tider prioriteret arbejde frem for fritid. Men det har hele tiden været mit eget valg. Har man viljen, ambitionerne og evnerne, kan man være sikker på, at Redmark sætter rammerne, hvilket gør, at man kan komme rigtig langt. Du kommer ikke sovende til målet, men er du sulten efter udfordringer, er Redmark den rigtige arbejdsplads at være på.”

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close