Specialist
ved et tilfælde

Mød Gitte


Højt til loftet

"Man kan sige, at jeg i sin tid blev specialist ved et tilfælde, fordi der opstod et behov og en efterspørgsel i markedet. Det har resulteret i, at jeg gennem de sidste 20 år har opbygget en stor kundeportefølje og en dyb specialistviden inden for branchespecialet fysioterapeuter."

"Min arbejdsdag er både varierende og udfordrende. Redmark er en virksomhed, der tør tage chancer. Her er højt til loftet, og jeg har altid mulighed for at spille ind med nye idéer og dermed sætte mit eget præg på hverdagens udfordringer. Selvom jeg har været i specialistrollen gennem mange år, udvikler jeg mig fortsat både fagligt og personligt. Hos Redmark er der plads til udvikling, og det er for mig en af drivfaktorerne i hverdagen. Den dag jeg stopper med at udvikle mig, skal jeg pensioneres."

Kundens foretrukne sparringspartner

"Fysioterapeuter er meget dedikerede og passionerede omkring deres fagområde og deres forretning. Jeg møder mange ildsjæle i branchen, som lever og ånder for deres forretning."

"Som specialist er det mit mål at skabe tillid i samarbejdet med mine kunder. Min specialistviden gør det muligt at sætte mig grundigt ind i kundens forretning og behov, samt assistere klinikkerne med de særlige forhold der er gældende i branchen."

"Derfor er jeg ofte kundens foretrukne sparringspartner inden for økonomi og forretningsudvikling. Det er en rolle, som forpligter, hvilket stiller store krav til mig som revisor. Til gengæld er det en stor motivationsfaktor, at jeg hver dag er med til at gøre en forskel for mine kunder og deres forretning."

Fleksibilitet i hverdagen

"Jeg tilrettelægger min egen hverdag, og der er rig mulighed for selv at sætte dagsordenen. Jeg er selvkørende på de fleste opgaver, hvilket bidrager med stor fleksibilitet og frihed i min hverdag. Vi er et kompetent team af medarbejdere, der arbejder med fysioterapeuter som branchespeciale, og jeg bruger desuden en stor del af min tid på koordinering og ledelse af yngre medarbejdere. Jeg trives godt med at have mange personlige relationer i spil i mit arbejde, og jeg motiveres af at have gode og kompetente kollegaer."

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close