Kundekontakt og
ansvar i dagligdagen

Mød Camilla

Praktisk erfaring og teoretisk viden

Jeg har gennem min uddannelse samt tidligere og nuværende arbejde opnået en masse praktisk erfaring. Jeg har opnået erfaring med regnskab og bogføring, og har derudover arbejdet med rapportering, moms og indberetninger. Jeg har derfor lært meget i praksis, men har en ambition om at bygge mere teoretisk viden på. Det har Redmark hjulpet mig til, da jeg netop er startet op på HD. 1. del. Her kan jeg få en forståelse for den grundlæggende teoretiske viden om regnskab for at understøtte de opgaver, som jeg i forvejen arbejder med.

Frihed og fleksibilitet

En ting, som jeg i hverdagen sætter stor pris på, er følelsen af frihed under ansvar. Det gør, at jeg performer bedst muligt. Mit arbejde er meget fleksibelt, og der er tiltro til, at jeg selv kan administrere min tid. Det bidrager til, at jeg er glad for mit arbejde og motiverer mig hver dag.

Fælles ansvar i afdelingen

Afdelingen bærer præg af, at vi har et fælles ansvar. Vi har forståelse for, hvad hinanden har af arbejdsområder, så vi kan hjælpe hinanden. Vi sidder primært med egne kunder, men i takt med afdelingen vokser, er behovet for forståelsen for hinandens opgaver ligeledes vokset. Vi arbejder i samme systemer, så der er altid nogle, som kan hjælpe. Det giver rigtig meget til afdelingen. Vi er et godt sammensat team, hvor forskellige profiler er en styrke og bidrager til det gode sammenhold.

Drivkraft i hverdagen

I min hverdag er jeg drevet af ansvaret for egne kunder. Jeg føler hver dag, at jeg gør en forskel og mine kunder er afhængige af det arbejde, som jeg udfører. Jeg er stolt af at arbejde hos Redmark og indgå i et professionelt miljø, som Redmark repræsenterer. Samtidig er der mange små goder, der gør, at jeg som medarbejder hos Redmark føler mig værdsat. Jeg er rigtig glad for mit arbejde i Business Service.

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close