Manager og mor
med overskud

Mød Anna

Manager og mor-rollen går hånd i hånd

Der kommer en tid i de flestes liv, hvor det største i verden er lyden af barnelatter. For nogle forældre betyder denne tid også, at de sætter karrieren på standby. Det behøver man ikke, når man er medarbejder i Redmark. At få børn hører med til livet, og  det er med til at gøre os til hele mennesker.

Jeg har valgt at kombinere managerjobbet med en rolle som mor til en søn på tre år. Det er på én og samme tid udfordrende og utrolig spændende, og det er vigtigt for mig, at begge dele går op i en højere enhed. Jeg ønsker at forfølge min karrieredrøm, samtidig med at jeg ikke vil gå på kompromis med familielivet. Det var derfor helt naturligt, at jeg kunne tage barsel undervejs i cand.merc.aud. studiet.

Jeg valgte Redmark, fordi de ønsker at understøtte min karriere, mens de samtidig forventer, at jeg også selv tager ansvar. Mit mål er at opfylde mine karriereønsker, og skabe værdi for mine kunder, samtidig med jeg også kan være mor på fuld tid.

Fleksible arbejdstider der passer ind i familielivet

Fleksible arbejdstider og work-life balance er to ting, der er plads til hos Redmark. Derfor ser jeg ingen begrænsninger i forhold til at være mor og have høje karriereambitioner. De fleksible arbejdstider gør, at jeg kan møde ind på kontoret, når det passer ind hjemme hos mig, hvilket er guld værd, når familieliv og karriere skal gå op i en højere enhed. Samtidig kan jeg prioritere at gå til gymnastik med mit barn, at være mor med overskud og at dyrke spinning og cykling, som giver mig energi til arbejdet.

Manager med fokus på feedback

Daglig feedback og faglig sparring er nøgleordene i min hverdag som manager. Min dør er altid åben, hvis nogen har brug for en snak. Det gælder uanset, hvor travlt der er i perioden, og det er især for nogle af de yngre medarbejdere, jeg spiller en væsentlig rolle.

Nærvær over for kunder og kollegaer

Det er ikke tilfældigt, at min arbejdsplads blev Redmark. En stor årsag hertil skal findes i firmaets størrelse. For Redmark er store nok til at have faglige afdelinger, samtidig med at de er lille nok til at være nærværende over for kunder og kollegaer. Den evige medarbejderudvikling var en anden årsag, og jeg har endnu ikke har udelukket muligheden for at gå de sidste skridt og blive statsautoriseret revisor.

Mine kunder, kollegaer og min leder er det, der driver mig i hverdagen, og jeg bliver motiveret af at yde service og rådgivning, der gør en forskel for mine kunders forretning.

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close