Et at livets vigtigste
fællesskaber

Et at livets vigtigste fællesskaber


En social vinderkultur

Hvis der er noget, der kendetegner os, der arbejder i Redmark, er det nok først og fremmest, at vi er dedikerede til det, vi laver. Vi er dedikerede, når vi samarbejder i hverdagen, og når vi er ude hos kunder. Men vi er lige så dedikerede, når vi løsner slipset og går på slap line. Det er en del af kulturen hos os, at der skal være tid til, at vi lærer hinanden at kende, og derfor har vi året rundt en masse arrangementer og begivenheder; fra sportsturneringer og udflugter til fredagsbarer og fester. Vi betragter nemlig relationsopbygning som en væsentlig del af jobbet – både internt med kollegaerne – og eksternt med kunderne.

Enestående sammenhold

I Redmark har vi et helt enestående sammenhold blandt vores medarbejdere. Både i de enkelte grupper og på tværs af organisationen sker der konstant noget udenfor arbejdstiden. Dette skyldes ikke mindst vores tre aktive personaleforeninger, som altid formår at overgå sig selv med nye aktiviteter og arrangementer. Der er altid stor opbakning omkring disse arrangementer, og det er med til at skabe venskaber på tværs af Redmark.

En uformel omgangstone

Hos Redmark har vi en uformel omgangstone. Vi sidder i storrumskontorer, hvilket giver en uformel tone med mulighed for dialog og sparring på kryds og tværs.

Vi har en dresscode

Vi har en dresscode i Redmark, og det betyder, at du skal være pæn og præsentabel. Pæne bukser/nederdel samt skjorte er som udgangspunkt et must.

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close