En hverdag
i balance

En hverdag i balance


Hos Redmark ønsker vi at skabe så brede rammer for den enkelte medarbejder som muligt, så det bliver lettere at få privatliv og arbejdsliv til at hænge sammen. Vi tror på, at vi kan øge effektiviteten, engagementet og både tiltrække og fastholde medarbejdere, når den enkelte kan skabe resultaterne på sin egen måde. For os er frihed, fleksibilitet og tillid fundamentet for at kunne udfolde sit potentiale – og skabe en hverdag i balance.

FlexWork skaber fleksibilitet i hverdagen

Hos Redmark er det en mulighed at indgå en FlexWork- aftale. Aftalen er med til at sikre lige netop den fleksibilitet i hverdagen, som du har brug for for at få arbejdsliv og privatliv til at harmonere bedst muligt.

Vi er alle forskellige, og vi befinder os i forskellige livsfaser.  At vores medarbejdere har mulighed for at tilpasse deres arbejdssted og -tid ud fra deres livssituation, er med til at understøtte og øge effektivitet og engagement. Samtidig styrker det både trivsel og sundhed og forbygger stress. For nogle betyder det fx samtidig mindre transporttid, bedre mulighed for at løse koncentrationskrævende opgaver og bedre balance i hverdagen.

En familievenlig arbejdsplads

Vi ved, at branchens skæve fordeling mellem forår og efterår, og med dertilhørende mange overarbejdstimer, kan være en udfordring for mange børnefamilier. For at sikre, at vi fortsat kan fastholde de medarbejdere, som stifter familie, og som er en vigtig del af vores talentmasse, tilbyder vi en familiepakke. Familiepakken er med til at sikre vilkår, så vores kvindelige revisorer ikke stopper deres karriere, når de får børn eller, at de unge fædre skifter ud af branchen for at få bedre balance mellem familieliv og arbejde. Hos Redmark er der både plads til store karrieredrømme og familieliv.

Familiepakke til forældre med børn under 10 år

  • Mulighed for op til 3 ekstra omsorgsdage indenfor et kalenderår til brug i ekstraordinære situationer (fx ved børns langtidssygdom, planlagte lægebesøg/speciallæge, børns tandlæge besøg)
  • Ret til fleksibel arbejdstid uden overtid i en aftalt periode. En aftalt periode kan have en varighed fra 6 måneder til 2 år
  • Ret til nedsættelse af arbejdstiden udenfor statusperioden
  • Forventning- og returplan før og efter barsel
  • Karriereafklarende samtale før og efter barsel

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close