Dit næste skridt
i karrieren

Dit næste skridt i karrieren


Redmark er en vidensvirksomhed, hvor der er fokus på medarbejderudvikling og trivsel. Vi arbejder målrettet for en kultur, hvor vi med udgangspunkt i vores forretningsmæssige mål udfordrer hinanden til at udnytte vores fulde potentiale – ikke bare fagligt men også som mennesker.

Hos Redmark vil du opleve kolleger med høj faglighed, en uformel omgangstone og et stærkt socialt sammenhold. Vi tror på, at relationer og samarbejde skaber værdi. Derfor lægger vi også vægt på dine personlige kompetencer både internt i Redmark, men også eksternt i relationen til vores kunder.

Vi samler på hele mennesker og har derfor fokus på et balanceret arbejdsliv, hvor der er plads til andet end arbejde. En af vores vigtigste opgaver er at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et arbejdsmiljø, der har fokus på din udvikling samt åbenhed og respekt.

Kompetenceudvikling og uddannelse vægtes højt i Redmark. Vi stræber efter at være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til dig. Vi har ikke kun én karrierevej, men en række forskellige veje, som gør, at vi kan skabe de bedste rammer for din faglige og personlige udvikling. På den måde øger du konstant din værdi. Ikke kun til gavn for Redmark og vores kunder, men også på arbejdsmarkedet. Du skal være så attraktiv på arbejdsmarkedet, at det er et aktivt tilvalg at være ansat hos Redmark.

På de kommende sider vil vi præsentere Redmark, vores værdier og kultur. Vi har givet ordet til alle dem, det hele handler om – nemlig vores medarbejdere. Deres fortællinger skal gerne give et tydeligt billede af Redmark. Vi håber, at du bliver ligeså begejstret for Redmark, som vi er.

God læselyst.

Marlene Krogh, HR Chef

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close