Din komptenceudvikling

Din kompetenceudvikling


Alle medarbejdere i Redmark tilbydes gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur. Vores mål er at skabe de bedste rammer for medarbejdernes faglige og personlige udvikling, så de konstant øger deres værdi. Ikke kun for den enkelte og vores kunder, men også på arbejdsmarkedet. Vores medarbejdere skal være så attraktive på arbejdsmarkedet, at det er et aktivt tilvalg at være ansat i Redmark.

I Redmark ønsker vi at understøtte vores medarbejderes karriere bedst muligt. Det forventes, at alle tager ansvar for deres egen udvikling og performance. Vi samarbejder på tværs af fagområder og ekspertiser, så vi altid sætter det stærkeste hold. Det er helt afgørende for at skabe de bedste resultater for vores kunder og den mest spændende faglige udvikling for vores kolleger.

 Vi forventer, at medarbejdere i Redmark bliver motiveret af ambitiøse mål og gør deres bedste for at føre dem ud i livet. Vi er en arbejdsplads, hvor vi sætter ord på vores medarbejderes potentiale og lægger mærke til deres resultater. Det udvikler vores medarbejdere, og det udvikler Redmark.

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close