For dig med
erfaring

For dig med erfaring

Vi arbejder med alle områder inden for revision og rådgivning, så uanset hvor din ekspertise ligger, kan du gøre karriere hos os. Forskellige baggrunde er værdsat, men fælles er lysten til ny viden.
 

Dine drømme bestemmer retningen

Vi samarbejder med alle slags brancher og størrelser af virksomheder - fælles for vores kunder er, at de stiller store krav til vores præstation og kvaliteten af de opgaver du løser.

Flere veje at gå

Du kan gå enten ledervejen eller specialistvejen, alt efter hvad du brænder for, og hvad der passer ind i dit liv. Begge roller giver dig udstrakt ansvar og gør dig til en naturlig frontfigur i den faglige udvikling på dit område.

Leder du efter nye udfordringer?

Har du høstet værdifuld erfaring gennem dit arbejdsliv indtil nu, og leder du efter nye udfordringer? Erfarne medarbejdere er værdsat i Redmark. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via vores online rekrutteringssystem her, hvor du kan uploade din ansøgning, dit CV og relevante karakterudskrifter.

Dem det hele handler om – vores medarbejdere

Vi vil præsentere Redmark, vores værdier og kultur. Vi har givet ordet til alle dem, det hele handler om – nemlig vores medarbejdere. Deres fortællinger skal gerne give et tydeligt billede af Redmark. Vi håber, at du bliver ligeså begejstret for Redmark, som vi er.

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close