Fuldt aktivitetsniveau hos Redmark

Udviklingen og udbredelsen af Coronavirus COVID-19 betyder, at vi på lige fod med andre organisationer agerer ansvarligt. Derfor har vi taget en række forholdsregler i Redmark.

Vi følger Statsministeriets anbefalinger, og har bedt vores medarbejdere om, i så stor udstrækning som muligt, at arbejde hjemmefra de kommende uger. Vi forsøger ligeledes at begrænse fysiske møder. Vi er en vidensvirksomhed, hvor virtuelle møder og digitale samarbejdsrum er en del af hverdagen. Derfor kan vi uhindret fortsætte vores arbejde. Rammerne for, hvordan vi mødes, er ændret, men leveringen af ydelser til vores kunder fortsætter på helt normal vis.

Vi gør vores yderste og vil være tilgængelige på trods af de særlige omstændigheder. Har du mødeaftaler med Redmark betyder det ikke, at disse er aflyst. Du vil blive kontaktet af din revisor for en aftale om mødeform. Vores receptioner er åbne og det er fortsat muligt at aflevere og hente materiale.

Har du spørgsmål til konkrete opgaver, møder eller lignende, beder vi dig rette henvendelse til din revisor herom. Du kan ligeledes finde kontaktinformation på vores kontorsteder her på siden.

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close