Støtte til selvstændige (Omsætningsnedgang)

Redmark har udarbejdet nedenstående materiale til orientering og vejledning Støtte til selvstændige (Omsætningsnedgang)

10. november 2020
Kompensation for omsætningstab til nordjyske virksomheder Ordningen gælder udelukkende for virksomheder i kommunerne Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø.

Læs mere her >>

14. april 2020
Særlig støtte til selvstændige – Folketingen har vedtaget en støtteordning til selvstændige med max. 10 ansatte, der oplever et omsætningsfald på min. 30% pga. coronakrisen.

Læs mere her >>

18. marts 2020
Særlig støtte til selvstændige – Regeringen har offentliggjort et forslag til, hvordan staten kan støtte de selvstændige i Danmark, der er ramt af Coronakrisen. Forslaget skal forhandles på plads med de øvrige partier, så der kan komme justeringer

Læs mere her >>

   

 

Tilbage til oversigt over materiaie >>

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close