Øvrige informationer

Redmark har udarbejdet nedenstående materiale til orientering og vejledning Øvrige informationer

14. april 2021

Slutafregning af kompensationsordninger – Der skal nu ske slutafregning af foråret 2020 kompensationsordninger. Der vil i den kommende tid komme brev herom i virksomhedens E-boks med beskrivelse af hvad som skal indberettes.

Læs mere her >>

2. februar 2021

Nye hjælpepakker på vej – yderligere 170 mia. kroner i likviditet til de danske virksomheder.

Læs mere her >>
16. juni 2020

Rådgivningsopdatering i forbindelse med Covid-19 – Lønkompensation for lønmodtagere · Kompensation for omsætningstab til selvstændige · Kompensation for faste udgifter · Indsendelse af årsregnskab og selvangivelse for selskaber · Indsendelse af selvangivelse for personer · Forlængende betalingsfrister for moms, A-skat og AM-bidrag

Læs mere her >>
13. maj 2020

Hjælpepakke COVID-19 – Rentefrit lønsumsafgiftslån til visse erhverv, bl.a. sundhedssektoren og taxavognmænd – Folketinget har som led i hjælpepakkerne til danske virksomheder vedtaget lov om rentefrit lønsumsafgiftslån til visse erhverv. Loven træder i kraft den 5. maj 2020, og virksomheder kan ansøge om et rentefrit lån svarende til den lønsumsafgift, virksomheden har indberettet for 1 kvartal 2020 eller en fjerdedel af afgiftens størrelse for indkomståret 2019 eller for et forskudt indkomstår.

Læs mere her >>
3. maj 2020

Hjælpepakke COVID-19 – Rentefrit momslån til små og mellemstore virksomheder – Folketinget har som led i hjælpepakkerne til danske virksomheder vedtaget lov om rentefrit momslån til små og mellemstore virksomheder. Loven træder i kraft den 5. maj 2020, og virksomheder kan ansøge om et rentefrit lån svarende til angivet moms i 4. kvartal 2019 eller 2. halvår 2019.

Læs mere her >>

23. april 2020

Fremrykket udbetaling af skattekreditter for indkomståret 2019 – Regeringen har som følge af COVID-19 krisen fremsat lovforslag om, at virksomheder kan få fremrykket udbetalingen af skattekredit, der vedrører indkomståret 2019.

Læs mere her >>

14. april 2020

Rentefrit moms-, og lønsumsafgiftslån til små og mellemstore virksomheder – Regeringen har den 9. april 2020 spillet ud med endnu et initiativ, der skal støtte danske virksomheder, der er ramt af COVID-19 krisen. Regeringen foreslår en ny låneordning for små og mellemstore virksomheder. Lånet vil være baseret på seneste momsindbetaling for små og mellemstore virksomheder samt lønsumsafgiftsbetalingen for såkaldte metode 4-virksomheder (f.eks. tandlæger, ergoterapeuter, vognmænd, herunder taxa mv.).

Læs mere her >>

 

 

Tilbage til oversigt over materiaie >>

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close