Fysioterapeuter

Redmark er vi en aktiv samarbejdspartner for Danmarks fysioterapeuter Fysioterapeuter

Fysioterapeutbranchen præges af samfunds- og holdningsmæssige ændringer, som giver udfordringer for klinikejere. Der er fokus på at øge omsætningen, både indenfor og udenfor sygesikringen. Desuden forestår der mange generationsskifter i årene fremover. Dette giver udfordringer for branchen. Det er derfor vigtigere end nogensinde at din revisor kender fysioterapeutbranchen.

Her kan Redmark hjælpe dig. Vi er en aktiv samarbejdspartner for landets fysioterapeuter og vi har samarbejdsaftaler med Danske Fysioterapeuter og FysioDanmark. Vi har opnået særlige kompetencer indenfor driftsoptimering af fysioterapeutklinikker, generationsskifte af fysioterapeutklinikker, køb og salg af fysioterapeutklinikker, værdiansættelse af fysioterapeutklinikker og kædedannelse indenfor fysioterapeutbranchen. Vi arbejder hjemmevant i alle relevante IT-systemer i fysioterapeutbranchen, herunder Complimenta, Equus (Mibit) og X-Dont.

Vi har stærke samarbejdspartnere i form af pengeinstitutter med unikt branchekendskab indenfor fysioterapeutbranchen, så vi kan altid assistere fysioterapeutklinikejere til at opnå den bedst mulige finansiering. Dette gælder både ved finansiering af køb af fysioterapeutklinik og ved finansiering af den daglige drift. Vi involverer os desuden i netværk og relationer, som kan styrke vores kendskab til fysioterapibranchen.

Redmark rådgiver og underviser fysioterapeutbranchen

Vi har været rådgiver ved køb, salg og generationsskifte af mere end 50 fysioterapeutklinikker og vi har derudover foretaget værdiansættelse af over 20 fysioterapeutklinikker, ligesom vi yder rådgivning i forbindelse med etablering af nye fysioterapeutklinikker. Vi yder dagligt regnskabs-, bogholderimæssig og driftsmæssig rådgivning af mere end 150 fysioterapeutklinikker og indlejere på fysioterapeutklinikker. Vi rådgiver endvidere om moms og lønsum for fysioterapeutbranchen via vores egne moms- og lønsumseksperter. Vi har stor erfaring i vurdering af moms og lønsum ved eksempelvis etablering af træningscentre samt andre ydelser og produkter relateret til fysioterapeutbranchen.

Vi har igennem en årrække undervist på praksiscertifikatkurser, temakurser og kurser om køb og salg af fysioterapeutklinikker og generationsskifte af fysioterapeutklinikker i regi af Danske Fysioterapeuter.

Læs mere om Redmarks tilbud til Fysioterapeuter:

 

Kontaktpersoner

Jens Nørgaard
Aalborg

Jens Nørgaard

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 57 34
Anders Schelde-Mollerup Funder
København

Anders Schelde-Mollerup Funder

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 96 58 40
Find din branche hos Redmark Team Sundhed Læger

Læger

Find din branche hos Redmark Team Sundhed Tandlæger

Tandlæger

Find din branche hos Redmark Team Sundhed Fysioterapeuter

Fysioterapeuter

Find din branche hos Redmark Team Sundhed Kiropraktorer

Kiropraktorer

Redmark tilbyder bl.a. rådgivning indenfor:

icon-checkmark

Køb og salg af fysioterapeutklinik

icon-checkmark

Værdiansættelse af fysioterapeutklinik

icon-checkmark

Opstart af fysioterapeutklinik, herunder driftsbudget

icon-checkmark

Finansiering

icon-checkmark

Bogføring og it

icon-checkmark

Regnskab og budgettering

icon-checkmark

Skattemæssig rådgivning

icon-checkmark

Stiftelse af selskaber, herunder holdingselskab

icon-checkmark

Generationsskifte

icon-checkmark

Lønsum

icon-checkmark

Moms

icon-checkmark

Skræddersyede kurser for sekretærer, klinikejere og –lejere

Book et møde

Eller ring på 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close