Redmark Team Sundhed

Det er med økonomi som med sundhed – det kan bedre betale sig at forebygge end at helbrede

Sundhedsbranchen er midt i en rivende udvikling. Nye muligheder opstår hele tiden, men samtidig oplever de enkelte brancher et stort pres på forandring og et stigende myndighedskrav om kontrol og dokumentation.

For at kunne drive klinik eller praksis i fremtiden er det derfor afgørende, at det forretningsmæssige er i fokus. Endnu vigtigere er det, at klinikejerne kan søge rådgivning hos en samarbejdspartner, der har et indgående kendskab til brancherne, udviklingen og de mange udfordringer.

Redmark Team Sundhed er vores specialafdeling med kompetencer indenfor rådgivning og revision for tandlæger, praktiserende læger, speciallæger, fysioterapeuter og kiropraktorer. Vi er en række statsautoriserede revisorer, der sammen med et team af specialiserede medarbejdere dagligt følger sundhedsbranchen og har fokus på klinikdrift, skatteplanlægning og økonomisk rådgivning for klinikejere indenfor sundhedssektoren.

Køb og salg af klinik og praksis, økonomisk optimering ved kliniksalg og pension, indgående kendskab til mulighederne for at forbedre klinikkens indtjening er blot nogle af de fokusområder som Redmark – Team Sundhed har til dig som klinik- eller praksisejer. Vi oplever desuden et behov for rådgivning, der rækker ud over det økonomiske.

For Redmark Team Sundhed er det afgørende at vores kundeforhold ikke kun handler om udarbejdelse af klinikkens regnskab, men at vi i kraft af vores rådgivning og branchekendskab ligeledes bidrager med værditilvækst til din klinik eller praksis.

Find din branche hos Redmark Team Sundhed Læger

Læger

Find din branche hos Redmark Team Sundhed Tandlæger

Tandlæger

Find din branche hos Redmark Team Sundhed Fysioterapeuter

Fysioterapeuter

Find din branche hos Redmark Team Sundhed Kiropraktorer

Kiropraktorer

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close