Frie grundskoler

Hos Redmark er vi specialister i frie grundskoler Frie grundskoler

Etablering af en ny skole og den efterfølgende drift heraf stiller krav om en omfattende specialviden samt adgang til kompetente rådgivere. Vi har i Redmark samlet disse kompetencer i vores skoleafdeling.

Skoleafdelingen er specialister i de frie grundskolers økonomiske forhold. Det betyder, at vi naturligvis altid er opdaterede på den gældende regnskabs- og tilskudslovgivning for skolerne og på baggrund heraf kan assistere og rådgive skolen ved udarbejdelsen af årsrapporten.

Vores rådgivning til frie grundskoler er altid målrettet og skræddersyet til den enkelte skole. Der er stor forskel på udfordringerne for den store og den lille skole, for den nye og den etablerede skole og for skolen med børnehave og uden børnehave. Opremsningen af forskelle kunne fortsætte. Derfor har vi bevidst fravalgt standardløsninger i vores rådgivning.

Vores tilgang til rådgivning af frie grundskoler er involverende. Vi lytter til skoleleder, skolesekretær eller skolebestyrelse inden vi kommer med vores bidrag til opgaveløsningen. Eksempelvis lader vi naturligvis skolen sætte referencerammen, når der skal udarbejdes benchmark. Derved får vi et langt bedre grundlag til det fremtidige arbejde med optimering af skolens drift og økonomi.

Kontaktpersoner

Frank Nørgaard
Aalborg

Frank Nørgaard

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 56 51

Redmark kan bl.a. hjælpe dig med

icon-checkmark

Budgettering – både kortsigtet og langsigtet

icon-checkmark

Finansiering generelt og af nye aktiviteter

icon-checkmark

Optimering og effektivisering af skolens drift

icon-checkmark

Assistance til bogholderi

icon-checkmark

Oplæring af / sparring for skolens sekretær

Book et møde

Eller ring på 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close