Den offentlige sektor

Redmark har en vifte af specialkompetencer, der kan hjælpe kommuner, ministerier, forvaltninger, styrelser og institutioner Den offentlige sektor

Rammevilkårene for den offentlige sektor i Danmark er under konstant forandring og kravene til en solid økonomistyring og en effektiv intern kontrol er høje.

Redmark har opbygget specialviden indenfor økonomistyring, processer og rapportering. Vi anvender denne viden til at assistere med beskrivelse af processer og interne kontroller, identifikation af risici samt forbedringsmuligheder i processer og kontroller. Alt med udgangspunkt i de krav den offentlige sektor er underlagt og de yderligere individuelle ønsker, som vi aftaler.

Vores ekspertise indenfor regnskab, bogholderi og afstemninger kan stilles til rådighed i spidsbelastningsperioder, som vikarer under barsel eller til særlige enkeltstående opgaver. Vi indgår gerne i drøftelser om særlige ønsker eller opgaver, ligesom vi gerne stiller forslag til forbedringsmuligheder, som vi har identificeret i vores arbejde.

Vi afgiver en lang række revisionserklæringer årligt på projektregnskaber og tilskudsregnskaber. Erklæringerne afgives både i forhold til danske projekter, men også EU-projekter. Vores interne kvalitetsstyringssystem sikrer, at alle revisioner er udført korrekt og efter bevillingerne, tilsagnsskrivelserne og den gældende revisionsinstruks. Vi er specialister indenfor registreringssystemer og rådgiver institutioner, organisationer og virksomheder om, hvordan kravene til den økonomiske afrapportering kan overholdes.

Læs mere om vores kompetencer her

Kontaktpersoner

Henrik J. Thomsen
København

Henrik J. Thomsen

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 96 58 93
Darnell Vagnild
København

Darnell Vagnild

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 96 58 10

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close