Specialist i ejendomme

Hos Redmark har vi et særligt fokus på aktørerne i ejendomsbranchen

Beslutningstagerne i ejendomsbranchen træffer vigtige beslutninger og gennemfører komplekse transaktioner. Det stiller krav om en omfattende specialviden og adgang til kompetente rådgivere og sparringspartnere.

I Redmark har vi samlet vores kompetencer hos en gruppe af specialister, som er samlet på kontorerne i København, Aalborg og Aarhus. Vi rådgiver dagligt vores kunder i branchen om såvel strategi som optimering af den daglige drift og vi har stor erfaring med gennemførelse af både små og store transaktioner i ejendomsbranchen.

Udover revision og regnskab for virksomhederne i branchen, påtager vi os rollen som sparringspartner for virksomhedens ledelse og ejere. Vi kender virksomhedernes behov og bruger vores viden til sparring og optimering af vores kunders virksomheder. Herudover udfordrer vi vores kunder i forhold til deres strategiske målsætninger og deres arbejde med langsigtet udvikling af virksomhederne.

Ved køb og salg af ejendomme assisterer vi både købere og sælgere med at sikre, at alle risici er afdækket og at der udarbejdes et optimalt beslutningsgrundlag for gennemførelse af handlen. Vi deltager i processen omkring opførelse eller ombygning af ejendomme og herunder sparring omkring maksimering af ejendommens værdi i ombygningsfasen.

Specialviden og rådgivning

Et vigtigt led i vores rådgivning er kendskabet til skat, moms og afgifter. Vi har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste lovgivning og praksis, og vi rådgiver proaktivt vores kunder om hvordan ændringer påvirker deres virksomhed. Det er vores erfaring at en optimal planlægning af skat og moms kan give langsigtede besparelser, ligesom vi anbefaler at alle ejendomstransaktioner bør ledsages af en moms- og skattemæssig due diligence.

I samarbejde med vores kunder sikrer vi, at virksomhedens finansiering er optimal og konkurrencedygtig. Vi rådgiver om alle forhold vedrørende finansiering, herunder likviditet og rente- og valutarisici, og vi har et indgående kendskab til relevante finansieringskilder og -produkter.

Vi har et tæt samarbejde med andre rådgivere i ejendomsbranchen og vi involverer os i netværk og relationer. Vi rådgiver arkitekter, ejendomsmæglere og ingeniører mv. om deres virksomheder og bruger vores netværk til at hjælpe alle kunder i branchen.

 

Kontaktpersoner

Marian Fruergaard
Aalborg

Marian Fruergaard

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 56 27
Alex Kristensen
Aalborg

Alex Kristensen

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 57 54
Jørn Munch
København

Jørn Munch

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 96 58 63
Morten Ryberg
Aarhus

Morten Ryberg

Direktør, Partner, Statsautoriseret revisor +45 26 84 66 25

Vi kan bl.a. hjælpe med:

icon-checkmark

Køb af investeringsejendom

icon-checkmark

Finansiering af ejendomme

icon-checkmark

Salg af ejendom

icon-checkmark

Momsmæssig gennemgang

icon-checkmark

Gennemgang af ejendomsvurderinger

icon-checkmark

Skattemæssig optimering af virksomhed

icon-checkmark

Opgørelse af skattemæssig ejendomsavance

icon-checkmark

Rekonstruktion af nødlidende virksomhed

Book et møde

Eller ring på 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close