Bygge og anlæg

Hos Redmark rådgiver vi alle typer virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen Bygge og anlæg

Bygge- og anlægsbranchen er hård og som helhed er branchen i højere grad end mange andre brancher underlagt markedsmekanismernes udbud- og efterspørgselspåvirkning af den daglige drift. Det betyder at skarpe kalkulationer, effektiv styring af igangværende arbejde og god intern rapportering er nogle af nøgleordene i forhold til at skabe en succesfuld byggevirksomhed.

Hos Redmark betjener vi alle typer virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen og vores rådgivere og revisorer har ikke blot kendskab til etablering af økonomi- og sagsstyringssystemer, intern rapportering og særlige regnskabs- og momsforhold. Som daglig sparringspartner for mange byggevirksomheder har vi også et indgående kendskab til branchen og branchens aktører.

Udover revision og regnskabsudarbejdelse for virksomheder i branchen bruger vi således vores specialviden til - som aktiv sparringspartner - at optimere vores kunders virksomheder. Vi udfordrer desuden vores kunder i forhold til deres strategiske målsætninger og deres arbejde med langsigtet udvikling af virksomheden.

Da hovedparten af vores kunder er ejerledede virksomheder, har vi samtidig stor fokus på at yde rådgivning, som sikrer en samlet optimal finansierings- og skattemæssige løsning for virksomhedsejerne. Dette gælder både i forhold til selskabsstruktur, køb og salg af virksomhed, generationsskifte m.v. Herudover tilbyder Redmark vores kunder uafhængig pensionsrådgivning, som både optimerer og giver overblik over økonomien, når tiden som aktiv virksomhedsejer er slut.

Kontaktpersoner

Morten Ryberg
Aarhus

Morten Ryberg

Direktør, Partner, Statsautoriseret revisor +45 26 84 66 25
Alex Kristensen
Aalborg

Alex Kristensen

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 57 54

Redmark kan bl.a. hjælpe dig med

icon-checkmark

Økonomistyring, herunder etablering af effektive sagsstyringssystemer

icon-checkmark

Interne rapporteringsværkstøjer

icon-checkmark

Driftsanalyser, herunder evt. assistance til efterkalkulationer

icon-checkmark

Skatte- og momsmæssig rådgivning

icon-checkmark

Udarbejdelse af budgetter

icon-checkmark

Likviditetsstyring og finansiering

icon-checkmark

Revision og udarbejdelse af årsrapport

icon-checkmark

Bogføring

icon-checkmark

Køb og salg af virksomhed

icon-checkmark

Generationsskifte

Book et møde

Eller ring på 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close