Advokater

Redmark tilbyder revision, sparring og specialiseret rådgivning til advokater og advokatselskaber Advokater

Advokatbranchen er kendetegnet ved speciallovgivning herunder særligt advokatkontovedtægten, hvorefter advokatens revisor én gang årligt skal afgive klientkontoerklæring om betroede midler. Dette gælder uanset om advokatforretningen drives som selvstændig virksomhed eller i selskabsform.

Afgivelse af starterklæring i forbindelse med etablering af advokatvirksomhed kræver ligeledes erklæring fra advokatens revisor.

Redmark rådgiver om tilrettelæggelsen af et effektivt bogholderi, der både sikrer overholdelse af samtlige bogføringsmæssige retningslinjer, sikrer effektive forretningsgange samt optimerer timeforbruget.

Hos Redmark har vi rådgivningsspecialister indenfor virksomhedsskatteordningen. Dette sikrer en optimal skattemæssig planlægning og sparring for både den enkelte advokat, men også for advokatvirksomheden.

Kontaktpersoner

Johnny V. Jensen
Aalborg

Johnny V. Jensen

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 56 46
Henrik Sondrup
Aarhus

Henrik Sondrup

Partner, Statsautoriseret revisor +45 24 41 38 19
Anders Schelde-Mollerup Funder
København

Anders Schelde-Mollerup Funder

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 96 58 40

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close